11 February 2024, 23:12 uur
Sport
mainImage
ANP

Trainer Arne Slot van Feyenoord was na de 2-0-zege op Sparta tevreden met de manier waarop de ploeg na rust de overwinning had binnengehaald. "We bleven geduldig en zijn in de tweede helft doorgegaan met waar we mee bezig waren. Mede door het penaltymoment hebben we hem naar ons toegetrokken", zei Slot na afloop.

Feyenoord kreeg na een klein uur een strafschop, nadat Yankuba Minteh door Django Warmerdam ten val was gebracht. "Ik was blij met de penalty. Als de VAR de scheidsrechter roept, zal er wel contact zijn geweest", reageerde Slot op het cruciale moment bij ESPN. "Een overtreding in het strafschopgebied, daar kun je een penalty voor geven. De scheids deed het aanvankelijk niet, maar gelukkig voor ons liet de VAR hem de beelden zien.'

Dávid Hancko benutte de penalty, waarna Lutsharel Geertruida zes minuten later de 2-0 maakte.